8 tools der hjælper dig i din contentproduktion

I dette blogindlæg har vi listet 8 online værktøjer, som vi ofte bruger i vores hverdag. Vi håber, at I kan få ligeså meget glæde af dem, som vi gør.

REMOVE.BG

Hvis du har brug for at få baggrunden fra et billede fjernet er Remove.bg et godt bud. Her kan du simpelt og hurtigt uploade dit billede og derefter vil Remove.bg fjerne din baggrund. Versionen er gratis, hvis du benytter billeder med lav opløsning.

 

TINYPNG.COM

Fylder dit billede for meget? Du kan let komprimere dit billede med Tinypng.com. Dog skal du være opmærksom på, at det kan gå ud over kvaliteten, så husk at tjek billedet efter det er blevet komprimeret.

MEDIA.IO

Fylder din video for meget til, at den kan være i et SoMe post, banner eller lignende? Frygt ej! Med media.io kan du gøre størrelsen på din video mindre og bruge det på diverse medier. Du kan selv vælge størrelsen på din video. Men pas på med blot at vælge den mindste størrelse, det kan gå ud over kvaliteten, hvis du komprimere det for meget.

 

UNSPLASH.COM

Mangler du et billede i høj opløsning til din præsentation, SoMe-post eller lignende? Du kan vælge mellem millioner af royalty free billeder og videoer på disse websites. Flotte visuelle elementer skaber større interesse, hvorfor disse sider som denne er et must know, hvis du arbejder med marketing.

 

EYE DROPPER

Vil du kende farvekoden på et bestemt element på et website? Med Eye Dropper plug-in til Google Chrome, kan du holde musen over hvilket som helst element og få farvekoden oplyst. Du kan for eksempel bruge den til at tjekke om alle farvekoderne er ens på jeres site.

 

WAPPALYSER

Vil du gerne se, hvilke technologiske værktøjer et website er bygget med og benytter? Med Wappalyser kan du nemt se, hvilket SEO tools, tracking tools osv. et website benytter. Du kan endda installere den som et Google Chrome plug-in, så du slipper for at gå ind på Wappalyser.com

 

WINDOW RESIZER

”Gad vide hvordan mit website ser ud på en tablet eller smartphone?” Med Window Resizer plug-in til Google Chrome, kan du se hvordan et website ville se på et andet device, selvom du sidder på din PC. Flere og flere bruger sin smartphone, når de surfer rundt på nettet. Sørg for, at de for en ligeså fed oplevelse af dit website på smartphone som på desktop.

 

FULL PAGE SCREEN CAPTURE

Oplever du også, at du ikke kan tage et screen shot af dét, du gerne vil, fordi skærmen er for lille? Med et Google Chrome plug-in kaldet Full Page Screen Capture kan du nemt og hurtigt tage et billede af en hel webside, uden at skulle gå på kompromis og dele dit screen shot op i mange små bidder.

Andre artikler

High impact bannere - Høj CPM, men er det dét værd?

Læs mere

DCO-bannere: Derfor er det relevant for dig som annoncør

Læs mere

Sådan skiller man sig ud til Black Friday og Cyber Monday

Læs mere

Prøv gratis i 14 dage. Selvfølgelig uden forpligtelser.

Start nu