Zuuvi har fået sin første millioninvestering fra anerkendt investor

Zuuvi-platformen blev i sin tid præsenteret på markedet tilbage i 2017, men siden 1. Januar 2019 har Zuuvi ageret som selvstændig virksomhed.

Zuuvi har nu fået sin første kapitalindsprøjtning mod fokus på at udvikle platformen for at gøre det endnu nemmere og mere effektivt for marketing-teams at producere deres egne kvalitets-bannere til display og sociale medier

Vi har budt en ny investor velkommen ombord. Det er Weco A/S, der i denne omgang kommer med et større millionindskud, der skal sætte yderligere blus på forretningen. Investoren er det helt rigtige match for Zuuvi, både når det gælder erfaring og mindset.

“Vi har fundet den helt rigtige investeringspartner i Weco. De har et højt engagement og stærke visioner for projektet. Og så kommer de ikke mindst også med en solid ballast og erfaring med at drive forretning i Danmark og internationalt, hvilket er de rigtige kompetencer for Zuuvis videre rejse.”

Siden 2019 er det gået stærkt, og vi har budt en masse fede kunder ombord på platformen, som hver dag producerer best-in-class annoncer i Zuuvi.

Vores CEO og Co-owner, Alexander Augustesen har talt med pressen om den rejse Zuuvi er på. Læs vores omtale i pressen her:

Link til markedsføring.dk

Link til MyNewsDesk.com

Link til bureaubiz.dk

Andre artikler

High impact bannere - Høj CPM, men er det dét værd?

Læs mere

DCO-bannere: Derfor er det relevant for dig som annoncør

Læs mere

Sådan skiller man sig ud til Black Friday og Cyber Monday

Læs mere

Prøv gratis i 14 dage. Selvfølgelig uden forpligtelser.

Start nu