Zuuvi har fået sin første millioninvestering fra anerkendt investor

Zuuvi-platformen blev i sin tid præsenteret på markedet tilbage i 2017, men siden 1. Januar 2019 har Zuuvi ageret som selvstændig virksomhed.

Zuuvi har nu fået sin første kapitalindsprøjtning mod fokus på at udvikle platformen for at gøre det endnu nemmere og mere effektivt for marketing-teams at producere deres egne kvalitets-bannere til display og sociale medier. 

Vi har budt en ny investor velkommen ombord. Det er Weco A/S, der i denne omgang kommer med et større millionindskud, der skal sætte yderligere blus på forretningen. Investoren er det helt rigtige match for Zuuvi, både når det gælder erfaring og mindset.

“Vi har fundet den helt rigtige investeringspartner i Weco. De har et højt engagement og stærke visioner for projektet. Og så kommer de ikke mindst også med en solid ballast og erfaring med at drive forretning i Danmark og internationalt, hvilket er de rigtige kompetencer for Zuuvis videre rejse.”

Siden 2019 er det gået stærkt, og vi har budt en masse fede kunder ombord på platformen, som hver dag producerer best-in-class annoncer i Zuuvi.

Vores CEO og Co-owner, Alexander Augustesen har talt med pressen om den rejse Zuuvi er på. Læs vores omtale i pressen her:

Link til markedsføring.dk

Link til MyNewsDesk.com

Link til bureaubiz.dk

Andre artikler

Det siger disse 15 skrifttyper om dit design

Læs mere

9 farvekombinationer der skaber magi for dine bannere

Læs mere

6 guldkorn til dine templates til bannerproduktion

Selvom hvert bannerdesign er unikt, kan man som virksomhed sagtens klæde sig på til at få sin bannerproduktion til at være endnu mere effektivt.  I stedet for, at skulle kæmpe med de samme opstartsvanskeligheder i de første faser af produktionen, er en engangsinvestering i skræddersyede templates, der bare kører af sig selv fremadrettet – et […]

Læs mere

Prøv gratis i 14 dage. Selvfølgelig uden forpligtelser.

Start nu