Hvordan laver du et videobanner?

Er du i tvivl om, hvorvidt videobannere vil virke for din virksomhed – eller vil du vide hvordan du kommer i gang? Så skal du læse med her. Vi har lavet en simpel guide til, hvordan man laver et videobanner og hvorfor det kan betale sig at gøre brug af dette greb i dine display ads.  

HVAD ER ET VIDEOBANNER?

Internettet har høj frekvens af bannere med alle mulige forskellige buskaber og produkter. Nogle bedre end andre. Men dem, som oftest står ud er videobannere.
Disse bannere har en video inkorporeret, og har muligheden for at fange din potentielle kundes opmærksomhed gennem bevægelige billeder. Man kan sammenligne videobanner med Tv-reklamer. Begge eksponerer dine forbrugere med bevægelige billeder – den store forskel ligger dog i agiliteten og målbarheden. Med videobannere har du mulighed for at måle præcis, hvor mange der interagere, samt indgangsbarrieren er noget lavere. Bannere giver dig også større frihed, da du har mulighed for at ændre alt content, hvis det ikke performer, som du ønsker. Dette er ikke muligt på TV, hvorfor det anses som et kæmpe sats rent markedsføringsmæssigt. Dog ikke sagt, at markedsføring via TV er nyttesløst, det indebærer blot ikke samme frihed.

HVORFOR VIDEOBANNER?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt videobanner blot er en trend, som vil svinde ud inden længe, kan du tro om igen. Siden 2018 er der sket en 25% procent stigning indenfor publiceringen af video bannere og det er der en grund til.

 

Én ting er naturligvis, hvordan marketingsbureauer bruger sine marketingskroner, noget andet er, hvordan forbrugerne tager imod at blive eksponeret for videomateriale.

Der ses en tydelig tendens i online markedsføring. Forbrugerne elsker video. Faktisk så meget, at de gennemsnitlig ser over 1 times reklamer i form af video på Facebook og Youtube hver uge (kilde)

Desværre har videobanner hidtil været besværlige at producere, hvorfor de fleste har undgået dem. Det kræver, at man skal være en haj til at kode i HTML5 eller at man betaler bureauer en høj sum for at gøre det. Men teknologien har vendt dette på hovedet. Bannerbuildere har nemlig gjort det muligt for alle at indsætte videoer i sine bannere.

I næste afsnit vil vi vise, hvor simpelt du kan lave et videobanner

HVORDAN LAVER MAN ET VIDEOBANNER?

Det er heldigvis meget simpelt at lave et videobanner i dag. Du kan faktisk lave et videobanner på få minutter. I Zuuvi er processen med at uploade en video til dit banner akkurat den samme som når du uploader et billede.
Hvis du er det mindste i tvivl om hvordan du kommer i gang med at lave et HTML5 banner med video er du altid meget velkommen til at række ud til vores designeksperter igennem chatten nede i højre hjørne.

 

SÅ HVAD SKAL DU GØRE NU FOR AT KOMME I GANG MED AT BRUGE VIDEO?

Har du noget videomateriale af høj kvalitet liggende, som kan understøtte dit budskab, kan du benytte dét i dine bannere. Find en leverandør eller et system som eksempelvis Zuuvi, der kan udarbejde dine bannere med integreret video. Herefter publicerer du dit banner og måler bannerets performance. Du vil opleve, at ved brug af videobannere, vil der opstå en større mulighed for at kommunikere dit budskab og præsentere dit brand på en ny og mere livlig måde. Hvis du ikke allerede gør brug af video i dine bannere, håber vi i Zuuvi, at du vil teste det af og måle effekten på dine nye videobannere.

Andre artikler

Vi introducerer Zuuvi Studio

Vi tror på, at kreativitet i digital marketing er vigtigt allerede nu – og kun bliver mere vigtigt i fremtiden. Derfor introducerer vi nu Zuuvi Studio. Hvad er Zuuvi Studio? Kort sagt, så er Zuuvi Studio et program til den professionelle designer, der simpelt vil producere unikke HTML5-banner templates fra bunden uden at skulle have […]

Læs mere

Zuuvis nye ordbog - til dig som vil vide mere

Leger du med overvejelsen om at designe dit eget banner, men er du stadig lidt i tvivl om hvilket slags du skal vælge? De mange muligheder inden for bannerdesign kan mest af alt virke som en jungle. Det er her vores nye ordbog kommer ind i billedet. Vi præsenterer hermed vores nye banner ordbog. Vi […]

Læs mere

Hvem er Zuuvi og hvorfor kreativitet i online marketing er vigtigt

 Zuuvi er skabt af mennesker der tror på at kreativitet i online marketing er vigtigt allerede nu – og kun bliver mere vigtigt i fremtiden Vores værktøj bruges lige nu som internt produktionstool af nytænkende marketingteams til udvikling af annoncer på tværs af display og sociale medier. Zuuvi bruges allerede af virksomheder og bureauer […]

Læs mere

Prøv gratis i 14 dage. Selvfølgelig uden forpligtelser.

Start nu