Displaynetværk

Hvad er Googles displaynetværk?

Google’s displaynetværk består af mere end 2 millioner websteder, videoer og apps, hvor dine annoncer kan vises. Netværket af displayannoncer når over 90% af internetbrugere over hele verden. 

Med displaynetværket kan du målrette visningen af dine annoncer i bestemte sammenhænge (som f.eks. “udendørs livsstil” eller “cnn.com”), til bestemte målgrupper (som f.eks. “unge mødre” eller “folk, der er på udkig efter en ny bil”). Du kan desuden også specificere den geografiske placering du ønsker, at annoncen skal nå ud til, så det er tilpasset din målgruppe.

Man kan – gennem displaynetværket – nå brugeren, mens de ser en nyhedsvideo, spiller et spil på deres telefon, eller endda mens de tjekker deres e-mail. 

Hvordan fungere et displaynetværk?

Displaynetværket integrerer dine annoncer ind på omhyggeligt valgte websteder, hvor de kan nå brugere, mens de handler, gennemser eller læser. Dette åbner også op for muligheden for at udvikle visuelt kreative annoncer i stedet for kun at benytte sig af standard tekstannoncer. 

Websteder displaynetværket inkluderer, er blandt andet nogle af de helt store aktører som Youtube, Facebook og Gmail. Selvom du i teorien kunne køre dine displayannoncer på tværs af alle webstederne, leverer det ikke nødvendigvis den højeste ROI i sidste ende. For de bedste resultater, bør du være lidt mere selektiv, omkring hvilke dele af displaynetværket dine annoncer vises på. En god måde at gøre dette på er ved, at ganske enkelt håndplukke domænerne. Dette er især en god idé, hvis du virkelig forstår dig på din målgruppes vaner og aktiviteter, da du så kan vælge relevante domæner derefter. 

Brug dine penge klogt med en smart strategi via displaynetværket?

Det giver dig også mulighed for kun at bruge penge på nøjagtigt de placeringer, du ved, vil levere. Ved du, at dine potentielle kunder læser et bestemt magasin, eller konsekvent køber et bestemt produkt? Kør da dine annoncer på de givne websteder, da du på den måde sørger for, at du bliver set af din målgruppe. 

Displaynetværket øger med andre ord sandsynligheden for, at din annonce performer godt. Det gør processen om at nå ud til de rigtige brugere simplere, og giver også en fordel for brugerne, da de i højere grad vil blive eksponeret for annoncer, som rent faktisk er relevante for dem.

Andre artikler

High impact bannere - Høj CPM, men er det dét værd?

Læs mere

DCO-bannere: Derfor er det relevant for dig som annoncør

Læs mere

Sådan skiller man sig ud til Black Friday og Cyber Monday

Læs mere

Prøv gratis i 14 dage. Selvfølgelig uden forpligtelser.

Start nu