Facebook cover

Et Facebook cover er et visuelt stykke indhold, der sidder øverst på en Facebook side, gruppe, begivenhed eller spil. Dimensionerne på et Facebook cover billede er 820 pixels bredt og 312 pixels højt. Det tager næsten en fjerdedel af skærmen på de fleste desktop browsere og har derfor en stor indflydelse på hvordan den givne side, gruppe, begivenhed eller spil opfattes. 

 

Muligheden for at oprette sit eget cover på Facebook giver en fremragende mulighed for firmaer, reklamebureauer og agenturer at imponere med deres design. Facebook cover størrelsen er dog fast og der er strenge retningslinjer for, hvad der må vises i coveret. Her er tre gode råd omkring retningslinjer og designovervejelser, der skal tages i betragtning, når du opretter dit Facebook cover:

 

  1. Undgå krænkelse af ophavsretten

Facebooks retningslinjer, såvel som loven generelt, dikterer, at du skal undgå at bruge billeder, der ikke er dine, når du opretter et Facebook cover.
En anden grund til at bestræbe sig på at bruge egne billeder, er at det også bidrager til at din Facebook side bliver unik. 

 

  1. Vær opmærksom på billedopløsning

Facebook sænker opløsningen af dine billeder, når du uploader dem. Så hvis du vil undgå at have et uklart cover, er det bedst at anvende forskellige indstillinger, inden du eksporterer coveret til internettet. 

 

  1. Tænk på harmonien

Når du designer dit cover billede, så vælg ikke bare et generisk foto der kan passe til enhver aktivitet. Forsøg i stedet at tilpasse dit cover til din sides tema. Alt for mange virksomheder nøjes med generiske, kedelig covere, hvilket sandsynligvis ikke får folk til at huske din side. Hvis du driver en bager, så spørg dig selv om dit Facebook begivenhedscover kan passe til en begivenhed for et flyttefirma. Hvis svaret er ja, bør du overveje at omdesigne.

 

 

 

Andre artikler

Vi introducerer Zuuvi Studio

Vi tror på, at kreativitet i digital marketing er vigtigt allerede nu – og kun bliver mere vigtigt i fremtiden. Derfor introducerer vi nu Zuuvi Studio. Hvad er Zuuvi Studio? Kort sagt, så er Zuuvi Studio et program til den professionelle designer, der simpelt vil producere unikke HTML5-banner templates fra bunden uden at skulle have […]

Læs mere

Zuuvis nye ordbog - til dig som vil vide mere

Leger du med overvejelsen om at designe dit eget banner, men er du stadig lidt i tvivl om hvilket slags du skal vælge? De mange muligheder inden for bannerdesign kan mest af alt virke som en jungle. Det er her vores nye ordbog kommer ind i billedet. Vi præsenterer hermed vores nye banner ordbog. Vi […]

Læs mere

Hvem er Zuuvi og hvorfor kreativitet i online marketing er vigtigt

 Zuuvi er skabt af mennesker der tror på at kreativitet i online marketing er vigtigt allerede nu – og kun bliver mere vigtigt i fremtiden Vores værktøj bruges lige nu som internt produktionstool af nytænkende marketingteams til udvikling af annoncer på tværs af display og sociale medier. Zuuvi bruges allerede af virksomheder og bureauer […]

Læs mere

Prøv gratis i 14 dage. Selvfølgelig uden forpligtelser.

Start nu