Facebook cover

Et Facebook cover er et visuelt stykke indhold, der sidder øverst på en Facebook side, gruppe, begivenhed eller spil. Dimensionerne på et Facebook cover billede er 820 pixels bredt og 312 pixels højt. Det tager næsten en fjerdedel af skærmen på de fleste desktop browsere og har derfor en stor indflydelse på hvordan den givne side, gruppe, begivenhed eller spil opfattes. 

 

Muligheden for at oprette sit eget cover på Facebook giver en fremragende mulighed for firmaer, reklamebureauer og agenturer at imponere med deres design. Facebook cover størrelsen er dog fast og der er strenge retningslinjer for, hvad der må vises i coveret. Her er tre gode råd omkring retningslinjer og designovervejelser, der skal tages i betragtning, når du opretter dit Facebook cover:

 

  1. Undgå krænkelse af ophavsretten

Facebooks retningslinjer, såvel som loven generelt, dikterer, at du skal undgå at bruge billeder, der ikke er dine, når du opretter et Facebook cover.
En anden grund til at bestræbe sig på at bruge egne billeder, er at det også bidrager til at din Facebook side bliver unik. 

 

  1. Vær opmærksom på billedopløsning

Facebook sænker opløsningen af dine billeder, når du uploader dem. Så hvis du vil undgå at have et uklart cover, er det bedst at anvende forskellige indstillinger, inden du eksporterer coveret til internettet. 

 

  1. Tænk på harmonien

Når du designer dit cover billede, så vælg ikke bare et generisk foto der kan passe til enhver aktivitet. Forsøg i stedet at tilpasse dit cover til din sides tema. Alt for mange virksomheder nøjes med generiske, kedelig covere, hvilket sandsynligvis ikke får folk til at huske din side. Hvis du driver en bager, så spørg dig selv om dit Facebook begivenhedscover kan passe til en begivenhed for et flyttefirma. Hvis svaret er ja, bør du overveje at omdesigne.

 

 

 

Andre artikler

9 farvekombinationer der skaber magi for dine bannere

Læs mere

6 guldkorn til dine templates til bannerproduktion

Selvom hvert bannerdesign er unikt, kan man som virksomhed sagtens klæde sig på til at få sin bannerproduktion til at være endnu mere effektivt.  I stedet for, at skulle kæmpe med de samme opstartsvanskeligheder i de første faser af produktionen, er en engangsinvestering i skræddersyede templates, der bare kører af sig selv fremadrettet – et […]

Læs mere

Komplet begynder-guide til bannerannoncer

Hos Zuuvi har vi dedikeret al vores tid til banner universet og de omkringliggende atmosfærer. På vores hjemmeside kan du læse, om alt fra hvordan du designer bannere, til hvordan du bedst når din målgruppe med dem. På trods af dette, kan der dog stadig sidde nogle fortabte sjæle derude, som føler sig lidt lost […]

Læs mere

Prøv gratis i 14 dage. Selvfølgelig uden forpligtelser.

Start nu