Facebook cover

Et Facebook cover er et visuelt stykke indhold, der sidder øverst på en Facebook side, gruppe, begivenhed eller spil. Dimensionerne på et Facebook cover billede er 820 pixels bredt og 312 pixels højt. Det tager næsten en fjerdedel af skærmen på de fleste desktop browsere og har derfor en stor indflydelse på hvordan den givne side, gruppe, begivenhed eller spil opfattes. 

 

Muligheden for at oprette sit eget cover på Facebook giver en fremragende mulighed for firmaer, reklamebureauer og agenturer at imponere med deres design. Facebook cover størrelsen er dog fast og der er strenge retningslinjer for, hvad der må vises i coveret. Her er tre gode råd omkring retningslinjer og designovervejelser, der skal tages i betragtning, når du opretter dit Facebook cover:

 

  1. Undgå krænkelse af ophavsretten

Facebooks retningslinjer, såvel som loven generelt, dikterer, at du skal undgå at bruge billeder, der ikke er dine, når du opretter et Facebook cover.
En anden grund til at bestræbe sig på at bruge egne billeder, er at det også bidrager til at din Facebook side bliver unik. 

 

  1. Vær opmærksom på billedopløsning

Facebook sænker opløsningen af dine billeder, når du uploader dem. Så hvis du vil undgå at have et uklart cover, er det bedst at anvende forskellige indstillinger, inden du eksporterer coveret til internettet. 

 

  1. Tænk på harmonien

Når du designer dit cover billede, så vælg ikke bare et generisk foto der kan passe til enhver aktivitet. Forsøg i stedet at tilpasse dit cover til din sides tema. Alt for mange virksomheder nøjes med generiske, kedelig covere, hvilket sandsynligvis ikke får folk til at huske din side. Hvis du driver en bager, så spørg dig selv om dit Facebook begivenhedscover kan passe til en begivenhed for et flyttefirma. Hvis svaret er ja, bør du overveje at omdesigne.

 

 

 

Andre artikler

Zuuvis nye ordbog - til dig som vil vide mere

Leger du med overvejelsen om at designe dit eget banner, men er du stadig lidt i tvivl om hvilket slags du skal vælge? De mange muligheder inden for bannerdesign kan mest af alt virke som en jungle. Det er her vores nye ordbog kommer ind i billedet. Vi præsenterer hermed vores nye banner ordbog. Vi […]

Læs mere

Hvad er en marketingfunnel?

Dette er en kort introduktion til, hvad en marketing funnel er og, hvordan du kan øge dit salg ved at medtage denne model i din marketingsstrategi. Dette indlæg vil fokusere på, hvordan display ads kan hjælpe dig i de forskellige faser i din marketing funnel.   WHAT THE ’FUNNEL’? Så hvad er en marketing funnel […]

Læs mere

Hvordan laver du et videobanner?

Er du i tvivl om, hvorvidt videobannere vil virke for din virksomhed – eller vil du vide hvordan du kommer i gang? Så skal du læse med her. Vi har lavet en simpel guide til, hvordan man laver et videobanner og hvorfor det kan betale sig at gøre brug af dette greb i dine display […]

Læs mere

Prøv gratis i 14 dage. Selvfølgelig uden forpligtelser.

Start nu