Instagram bannere

Annoncering via bannere på sociale medier er populært. Mens Instagram måske er yngre, med færre brugere end dets moderselskab Facebook, er Instagram morgendagens stjerne i den sociale medie familien. Instagram giver en platform til at fortælle visuelle historier gennem forskellige annonceformater. I dag har Instagram 800 millioner aktive brugere og antallet har været stigende siden 2013. Rapporter fra annoncører beretter om, at brugen af annoncering på Instagram giver højere investeringsafkast (ROI) i sammenligning med andre platforme.

Med så mange aktive brugere, der ruller gennem feeds på alle døgnets tider, er Instagram bannere en oplagt mulighed for eksponering. For at fokusere på de rigtige brugere, på det rigtige tidspunkt, med den rigtige besked, er Instagram annoncer dit magtfulde køretøj til at gøre netop det. Instagram annoncering fungerer på den måde, at man betaler for at sende sponsoreret indhold på Instagram platformen, for at nå et større og mere målrettet publikum.

Show, don’t tell

Da Instagram primært er billed baseret, og derved er en visuel platform, er tekstannoncer ikke relevante at gøre brug af her. Det er i stedet et sæt billeder, en video eller anden form for animation (som kan ledsages af tekst) for at nå dit publikum, der vil fungere på Instagram. Det åbenlyse spørgsmål der bliver stillet omkring Instagram, er hvem der egentlig, er på Instagram? Er det bare teenagere, der tager selfies? Eller 20-årige på udkig efter opskrifter? Og hvad med den ældre del af befolkningen? Demografisk set har Instagram en tendens til at være målrettet mod et mere ungdommelig publikum, med den største procentdel af brugere, der falder i alderen 18-29 (55%), derefter kommer de 30-49 årige ( 28%), mens kun 11% af Instagram brugere er i alderen 50-64 år og 4% er personer over 65 år. Dette er vigtigt at forholde sig til, når I som virksomhed funderer over hvorvidt Instagram bannere, er den rette investering for jer. 

Synonyms:
Instagram banner, instagram ads

Andre artikler

9 farvekombinationer der skaber magi for dine bannere

Læs mere

6 guldkorn til dine templates til bannerproduktion

Selvom hvert bannerdesign er unikt, kan man som virksomhed sagtens klæde sig på til at få sin bannerproduktion til at være endnu mere effektivt.  I stedet for, at skulle kæmpe med de samme opstartsvanskeligheder i de første faser af produktionen, er en engangsinvestering i skræddersyede templates, der bare kører af sig selv fremadrettet – et […]

Læs mere

Komplet begynder-guide til bannerannoncer

Hos Zuuvi har vi dedikeret al vores tid til banner universet og de omkringliggende atmosfærer. På vores hjemmeside kan du læse, om alt fra hvordan du designer bannere, til hvordan du bedst når din målgruppe med dem. På trods af dette, kan der dog stadig sidde nogle fortabte sjæle derude, som føler sig lidt lost […]

Læs mere

Prøv gratis i 14 dage. Selvfølgelig uden forpligtelser.

Start nu