Mobil bannere

69% af al digitalt medietid er brug på mobil enheder. At have bannere der er tilpasset mobil enheder, er derfor essentielt for at overleve i reklameflowet. Relevansen i annoncering henvendt til mobile enheder er vigtig at investere i, fordi markedet er voksende, selv i udviklingslande. F.eks. er Indien alene hjemsted for det næststørste antal smartphones i verden med mere end 330 millioner i omløb. Mobil banner annoncer spiller altså en vigtig rolle i dagens marketingsmix. Det er form for digital reklamation, der er engagerende, relevant og voksende, hvis den bliver udført rigtigt. Dog ses det ofte, at mange mobile bannere er dårligt designede, ikke-responsive, eller bannere der dukker op og ødelægger brugerens mobile oplevelse. Et velovervejet mobil banner kan være afgørende for, om en bruger vælger dit produkt eller service, eller vælger at klikke videre. På trods af det store udvalg af mobile bannere, er det faktisk ikke så komplekst som det måske lyder til. Vigtigst af alt, er det at holde dit banner enkelt. Du arbejder med begrænset skærmplads, (banner størrelse på mobilen er: 320×50 pixels) så irriter ikke dine seere ved at angribe deres øjne med et visuelt optagende banner. De bedste mobile bannere bruger rene, enkle design. Selvfølgelig skal du holde dig til dit brands stil, men anvend den på en mere minimalistisk måde. Her er et par grundlæggende tips, som kan hjælpe:

 

 

  • Sørg for at dit logo har høj synlighed

 

Denne tilgang vil ikke kun glæde dit publikum, men det vil også hjælpe med at hæve kvaliteten af din mobile banner annonce. Husk at annoncenetværket, og visse browsere, straffer indtrængende display annoncering, så det er vigtigt at du ikke overdriver med logoets størrelse. 

 

 

  • Hold indholdet kort og direkte

 

Brug så få typografier som muligt og hold dig til de klassiske. Vær desuden også konsekvent med den skrifttype du bruger i samtlige bannere. Husk også at bruge billeder af høj kvalitet, så brugeren får den mest appellerende oplevelse som muligt.

 

 

  • Husk at “Call to Action” (CTA)

 

Tilføj en “køb nu” eller “læs mere” knap på banneret, for at opfordre brugeren til at klikke videre ind på din hjemmeside. Sørg desuden for at knappen er den rigtige størrelse, så alle brugere uanset fingerstørrelse, kan klikke på den. Knappen bør placeres et sted på banneret, så den er synkroniseret med hvor brugerens tommelfinger er placeret når der scrolles.

Synonyms:
mobil banner, mobil annonce

Andre artikler

9 farvekombinationer der skaber magi for dine bannere

Læs mere

6 guldkorn til dine templates til bannerproduktion

Selvom hvert bannerdesign er unikt, kan man som virksomhed sagtens klæde sig på til at få sin bannerproduktion til at være endnu mere effektivt.  I stedet for, at skulle kæmpe med de samme opstartsvanskeligheder i de første faser af produktionen, er en engangsinvestering i skræddersyede templates, der bare kører af sig selv fremadrettet – et […]

Læs mere

Komplet begynder-guide til bannerannoncer

Hos Zuuvi har vi dedikeret al vores tid til banner universet og de omkringliggende atmosfærer. På vores hjemmeside kan du læse, om alt fra hvordan du designer bannere, til hvordan du bedst når din målgruppe med dem. På trods af dette, kan der dog stadig sidde nogle fortabte sjæle derude, som føler sig lidt lost […]

Læs mere

Prøv gratis i 14 dage. Selvfølgelig uden forpligtelser.

Start nu