Social medie bannere

Annoncering via sociale medier handler om at engagere brugere inden for din målgruppe. Mens kommunikation er vigtig, har man også brug for en visuel komponent. Et social medie banner er en visuel repræsentation af dit brand og hvad du gør. Det kan derfor være et værktøj i at hjælpe din virksomhed eller brand med at skabe engagement og øge interessen. Et social medie banner er vigtigt fordi det kan have tre forskellige funktioner på tværs af dine platforme.

 

 

  • Det fungerer som et informationsværktøj på din profilside.
    Banneret guider dine potentielle kunder til din hjemmeside eller destinationsside.
  • Det kan bruges som et marketingværktøj.
    Banneret kan bruges i kampagner, hvad enten de er betalte eller organiske, for at øge trafikken til din hjemmeside eller destinationsside.
  • Det kan bruges som et opsøgende værktøj for branchepartnere eller allierede, til at hjælpe med rækkevidde og opmærksomhed for dine marketingkampagner.

 

 

Målet bør altid være det samme for enhver effektiv social medie display annonce; at skabe mere opmærksomhed og bidrage til engagementet. Brug af et effektivt social medie banner design giver din virksomhed eller brand en konkurrencefordel i det sociale rum.

Synonyms:
social medie banner, social banner, social media

Andre artikler

9 farvekombinationer der skaber magi for dine bannere

Læs mere

6 guldkorn til dine templates til bannerproduktion

Selvom hvert bannerdesign er unikt, kan man som virksomhed sagtens klæde sig på til at få sin bannerproduktion til at være endnu mere effektivt.  I stedet for, at skulle kæmpe med de samme opstartsvanskeligheder i de første faser af produktionen, er en engangsinvestering i skræddersyede templates, der bare kører af sig selv fremadrettet – et […]

Læs mere

Komplet begynder-guide til bannerannoncer

Hos Zuuvi har vi dedikeret al vores tid til banner universet og de omkringliggende atmosfærer. På vores hjemmeside kan du læse, om alt fra hvordan du designer bannere, til hvordan du bedst når din målgruppe med dem. På trods af dette, kan der dog stadig sidde nogle fortabte sjæle derude, som føler sig lidt lost […]

Læs mere

Prøv gratis i 14 dage. Selvfølgelig uden forpligtelser.

Start nu