Statiske bannere

Et statisk banner er et banner, der består af en stillestående reklame, samt indeholder design og/eller tekst. Dette type banner indeholder ingen animation eller andre former for bevægelse, modsat animerede bannere.

Statiske bannere har en tendens til kun at være et enkelt billede eller slogan og en diskret opfordring til handling eller tekstlinje. Disse type bannere bruges hovedsageligt på forretnings hjemmesider, og blandes ofte godt sammen med farveskemaet eller det omgivende miljø på webstedet. Nogle foretrækker statiske banner annoncer, fordi de ikke distraherer besøgendes opmærksomhed væk fra materialet på siden. Årsagen til dette er, at det menneskelige øje naturligt drages til bevægelse og lyse kontraster af farver. Det betyder, at uanset hvor informativt sideindholdet er, vil læserens øje sandsynligvis forvildes til annoncen, når dens animation er i bevægelse.

Når man som virksomhed skal beslutte sig for, om man vil anvende statiske eller animerede bannere, er det vigtigt at undersøge sin hjemmeside og have, hvad præcist I prøver at opnå i mente, samt hvilke slags besøgende I forsøger at tiltrække.

Synonyms:
statisk banner, statiske bannere

Andre artikler

9 farvekombinationer der skaber magi for dine bannere

Læs mere

6 guldkorn til dine templates til bannerproduktion

Selvom hvert bannerdesign er unikt, kan man som virksomhed sagtens klæde sig på til at få sin bannerproduktion til at være endnu mere effektivt.  I stedet for, at skulle kæmpe med de samme opstartsvanskeligheder i de første faser af produktionen, er en engangsinvestering i skræddersyede templates, der bare kører af sig selv fremadrettet – et […]

Læs mere

Komplet begynder-guide til bannerannoncer

Hos Zuuvi har vi dedikeret al vores tid til banner universet og de omkringliggende atmosfærer. På vores hjemmeside kan du læse, om alt fra hvordan du designer bannere, til hvordan du bedst når din målgruppe med dem. På trods af dette, kan der dog stadig sidde nogle fortabte sjæle derude, som føler sig lidt lost […]

Læs mere

Prøv gratis i 14 dage. Selvfølgelig uden forpligtelser.

Start nu