Vi introducerer Zuuvi Studio

Vi tror på, at kreativitet i digital marketing er vigtigt allerede nu – og kun bliver mere vigtigt i fremtiden. Derfor introducerer vi nu Zuuvi Studio.

Hvad er Zuuvi Studio?

Kort sagt, så er Zuuvi Studio et program til den professionelle designer, der simpelt vil producere unikke HTML5-banner templates fra bunden uden at skulle have kendskab til kodning. Vi har taget det mest nødvendige og brugbare du har behov for, når du producere bannere der bevæger sig og lagt det i en ramme, der fordrer til kreativ frihed når du producerer. Studio er tilpasset til dig der gerne vil have mere kontrol, fuld fleksibilitet og ønsker at tage din kreative produktion til næste niveau.


Hvad kan man med Zuuvi Studio?

Vi har i lang tid tilbudt Zuuvi Appen, hvor du kan producere bannere i HTML5 baseret på en template. Disse templates har Zuuvi brugeren selv kunne kode, eller bestilt fra vores designteam. Så hvad betyder Zuuvi Studio egentlig?

Når du tilgår Zuuvi Studio for første gang vil du blive mødt af et “tomt” canvas, hvor du bygger din template op helt fra bunden. Dermed er der ingen begrænsning, dette stiller dog også krav til dig som designer da vi altid vil fordre til højeste kvalitet. Med Studio får du fuld ejerskab over hvordan dine templates helt konkret skal se ud. Har du nogle faste brand guidelines, som skal overholdes, vil du nemt kunne bygge templates der møder disse krav.

 

Hvem får mest værdi ud af vores nye Studio? 

Vi anbefaler, at du er professionel designer og har stor kendskab til Adobe programmerne som eks. InDesign og Animate. Det kræver en god forståelse for, hvordan man fra bunden bygger kvalitets bannere til digitale medier før du får den fulde værdi af Zuuvi Studio. Så har du et højt produktionsbehov, hvor flere personer evt. er med i din produktionsprocess, vil du opleve direkte værdi ved at have Studio som en del af din digitale værktøjskasse.

 

Hvordan fungerer det?

Processen for at producere i Zuuvi Studio er bygget op som en drag and drop template builder. Du kan let importere dine grafiske elementer fra din computer direkte til Studio. Du giver din template et navn og indtaster det format du ønsker at producere. Herefter er du i gang. Studio tager imod JPEG, PNG, SVG som du blot importerer til din template. Med andre ord, så vil du med Studio kunne bygge skelletet til dine templates hvor, at der efterfølgende er andre af dine kollegaer, som kan benytte sig af templaten til at lave banneret uagtet designfærdigheder. Hos Zuuvi er vores mål, at det er nemt for dig at producere bannere. Studio giver dig derfor fuldstændig frihed til, at producere så mange banner-templates som du har behov for, uden begrænsninger.

 

Integration mellem Zuuvi Studio & Appen

Når du har produceret dine templates i Studio, vil den efterfølgende proces være simpel, da der er en integration mellem Zuuvi Studio og Appen. Du skal derfor blot uploade dine templates, som er bygget i Studio til Zuuvi Appen. Derefter, opsætter du simpelt regler for, hvem og hvad brugerne i Appen kan editere når de skal udarbejde banneret. Studio giver dig mulighed for at sætte retningslinjerne for det kreative arbejde.

 

Hvordan får jeg Zuuvi Studio?

Der er 2 muligheder for at tilknytte Zuuvi Studio til din Zuuvi app. Du kan tilføje Studio som en add-on til din nuværende Zuuvi konto for 995,- pr. mdn . Alternativt er Studio en del af vores Enterprise produkt.

Andre artikler

Vi introducerer Zuuvi Studio

Vi tror på, at kreativitet i digital marketing er vigtigt allerede nu – og kun bliver mere vigtigt i fremtiden. Derfor introducerer vi nu Zuuvi Studio. Hvad er Zuuvi Studio? Kort sagt, så er Zuuvi Studio et program til den professionelle designer, der simpelt vil producere unikke HTML5-banner templates fra bunden uden at skulle have […]

Læs mere

Zuuvis nye ordbog - til dig som vil vide mere

Leger du med overvejelsen om at designe dit eget banner, men er du stadig lidt i tvivl om hvilket slags du skal vælge? De mange muligheder inden for bannerdesign kan mest af alt virke som en jungle. Det er her vores nye ordbog kommer ind i billedet. Vi præsenterer hermed vores nye banner ordbog. Vi […]

Læs mere

Hvem er Zuuvi og hvorfor kreativitet i online marketing er vigtigt

 Zuuvi er skabt af mennesker der tror på at kreativitet i online marketing er vigtigt allerede nu – og kun bliver mere vigtigt i fremtiden Vores værktøj bruges lige nu som internt produktionstool af nytænkende marketingteams til udvikling af annoncer på tværs af display og sociale medier. Zuuvi bruges allerede af virksomheder og bureauer […]

Læs mere

Prøv gratis i 14 dage. Selvfølgelig uden forpligtelser.

Start nu