Zuuvis nye ordbog – til dig som vil vide mere

Leger du med overvejelsen om at designe dit eget banner, men er du stadig lidt i tvivl om hvilket slags du skal vælge? De mange muligheder inden for bannerdesign kan mest af alt virke som en jungle. Det er her vores nye ordbog kommer ind i billedet.

Vi præsenterer hermed vores nye banner ordbog. Vi har samlet en ordbog der forklarer, konkretiserer og viser hvordan man i praksis anvender en række ord inde for banner verden. Ordbogen strækker sig fra A-V af beskrivelser af diverse typer af bannere, vurderinger om hvornår de egner sig bedst og meget, meget mere.
Undrer du dig f.eks. over hvad forskellen på et statisk og et dynamisk banner er? Og er du tvivl om, du skal bruge Flash eller GIF bannere? Vores ordbog introducerer dig ikke kun til forskellige banner design, men fungerer også som et navigerings værktøj ift. målgrupper, format og hvilke resultater man kan forvente. Du kan desuden også læse om det basale du bør vide inden for blandt andet Facebook reklamer, Google Ads og remarketing.

Du kan lære om hvorfor det er vigtigt at dit mobile banner skal “call to action” samt om små detaljer som præcis hvor “køb nu” knappen bør placeres. Vores ordbog indeholder desuden beskrivelser om en bred vifte af social medie bannere, så du kan finde frem til hvilket et du skal gøre brug af. Det er dog ikke kun digitale bannere, vi har inkluderet, for offline bannere har også sin plads i vores ordbog. Fordi offline bannere kan komme i alverdens størrelser, er det også vigtigt at vide hvordan man udnytter bannerets størrelse til det ypperste, hvilket er én af mange elementer du kan blive klogere på. Så tag et kig i ordbogen, klik lidt rundt og få udvidet din viden om bannere. God læselyst.

Du kan finde ordbogen, ved at klikke her: Ordbog

Andre artikler

9 farvekombinationer der skaber magi for dine bannere

Læs mere

6 guldkorn til dine templates til bannerproduktion

Selvom hvert bannerdesign er unikt, kan man som virksomhed sagtens klæde sig på til at få sin bannerproduktion til at være endnu mere effektivt.  I stedet for, at skulle kæmpe med de samme opstartsvanskeligheder i de første faser af produktionen, er en engangsinvestering i skræddersyede templates, der bare kører af sig selv fremadrettet – et […]

Læs mere

Komplet begynder-guide til bannerannoncer

Hos Zuuvi har vi dedikeret al vores tid til banner universet og de omkringliggende atmosfærer. På vores hjemmeside kan du læse, om alt fra hvordan du designer bannere, til hvordan du bedst når din målgruppe med dem. På trods af dette, kan der dog stadig sidde nogle fortabte sjæle derude, som føler sig lidt lost […]

Læs mere

Prøv gratis i 14 dage. Selvfølgelig uden forpligtelser.

Start nu